WORKSHOP: LAV DIT EGET DANMARKSKORT

Kommunalvalget ligger lige om hjørnet, så vil du lære, hvordan man giver en kommunehistorie, som bygger på data over kommunerne, en ekstra dimension med et interaktivt Danmarkskort? Så kom til den næste FUJ workshop, hvor Googles ekspert fra USA Vanessa Schneider kommer og viser, hvordan du kan bruge Google Fusion Tables til at lave Danmarkskort til dine historier. Et Danmarkskort kan også bruges, hvis du har en historie med data over alle skoler, børnehaver, plejehjem eller andre data, som har en geografisk dimension.

 

Tid: Torsdag den 26. september kl. 17-19.

 

Sted: DJ’s kursuslokale på Gl. Strand 50.

 

Pris: Gratis for FUJ-medlemmer. 100 kr. for andre. Husk kontanter!

 

Praktisk: Tag din bærbare computer med, da der bliver mulighed for at øve sig. Du skal have en Google-konto for at kunne bruge værktøjet, så hvis du ikke allerede har en, så opret en på forhånd. Se her hvordan: Fejl! Linkreferencen er ugyldig.. Workshoppen foregår på engelsk!

 

Tilmelding: Der er begrænset antal pladser, så det er først til mølle med fortrinsret for FUJ-medlemmer. Tilmeld dig ved at skrive en mail til Fejl! Linkreferencen er ugyldig.. Skriv i mailen om du er FUJ-medlem.

 

Publiceret 2013