Mød journalisten bag ’Det Perfekte Offer I og II’


Del:


Podcastserien ’Det Perfekte Offer II’ vandt dette efterår verdens fineste radiopris, da serien blev tildelt Prix Italia i kategorien ’Bedste radiodokumentar og reportage’ i Rom.

Nu har du mulighed for at møde DR-journalist Emil Eusebius Olhoff-Jakobsen, der står bag den undersøgende podcastserie, som er en af de mest downloadede i Danmark.

Emil Eusebius Olhoff-Jakobsen vil fortælle om sit metodiske arbejde med serien – både i forhold til research, etik, kildekritik og dramaturgisk opbygning.

’Det Perfekte Offer II’ kulegraver sagen om en dansk psykolog, der i begyndelsen af 2019 blev kendt skyldig i byretten for at misbruge sin patients behandlingsmæssige afhængighed af ham til at udnytte hende seksuelt.

Den undersøgende podcastserie når ind under huden på lytterne ved at kombinere hovedpersonen Saras personlige skæbnefortælling med en grundig afdækning af systemsvigt.

Serien har for alvor sat fokus på sager, hvor psykologer overskrider de etiske og professionelle grænser og har blandt andet medført, at Psykolognævnet i en række sager har svigtet sit tilsyn af autoriserede psykologer og kun én gang på 25 år har frataget en psykologs autorisation.

Tid: Tirsdag den 19. november 17:00 – 18:30 – dørene åbner 16:45. 

Sted: Berlingske, Pilestræde 34, 1147 København K.

Tilmelding: Ikke nødvendig. Alle er velkomne – også ikke-journalister.

Pris: Gratis for FUJ-medlemmer. 50 kroner for andre. Der kan betales med MobilePay i døren.


  Gå tilbage