FUJ inviterer: Mød holdet, der afslørede bagsiden af den danske LGBT+-kultur


Del:


Tvang, manipulation og seksuelle overgreb. Bagsiden af den danske LGBT+-kultur er til at tage at føle på. I den danskproducerede dokumentarserie 'Uden samtykke' står otte mænd frem og fortæller om, hvordan de har oplevet seksuel grænseoverskridende adfærd.

Mød holdet bag den opsigtsvækkende dokumentar-serie: Anna Maria Kristensen, redaktionschef, og Nicklas Bøhm, tilrettelægger og idémand bag serien.

Kom torsdag 15. september kl 17:45 i Klubs lokaler på Linnésgade 25 og hør dem fortælle om, hvordan de fik adgang til et lukket minoritetsmiljø, deres overvejelser om aktivisme vs. journalisme, håndtering af skrøbelige kilder og faren for re-traumatisering, magtkritik og dialog med politiet.

Og hvordan man lykkes med et virkelig svært møde mellem krænker og krænket - et nyt metodisk greb i journalistik om krænkelser. For god ordens skyld skal vi understrege, at der gælder Chatham House Rules.

Praktiske oplysninger:

Tid: 15. september kl 17:45 – dørene åbner 17:30

Sted: Klub, Linnésgade 25, 1361 København

Pris: Gratis for FUJ-medlemmer. Billetprisen for ikke-medlemmer er 50 kr., eller du kan melde dig ind i FUJ nu og få gratis adgang til alle vores arrangementer. Studerende får tilmed rabat på medlemskabet. Ellers kan der betales med MobilePay i døren


  Gå tilbage