Mød de nominerede til Cavlingprisen 2020


Del:


Det ser lidt svært ud i den nærmeste fremtid, men vi har ikke opgivet håbet om at kunne gennemføre det traditionelle arrangement, hvor de nominerede til Cavlingprisen 2020 præsenterer deres projekter og fortæller, hvordan de gjorde. Som altid foregår det aftenen før selve prisuddelingen, i år

 

torsdag den 7. januar kl. 19:00 til Pressen, JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen.


Kollegerne bag årets tre nominerede projekter har alle sagt ja til at optræde:


Kim Maintz, Sara Munck Aabenhus og Michael Bech, som stod bag dokumentaren Plejehjemmene bag facaden, vist på TV2.

Anders Legarth Schmidt med serien Forbandet Ungdom i Politiken, fortælling i otte kapitler fra børne- og ungdomspsykiatrisk afsnit i Glostrup. 

Lars Halskov, Mikala Krogh og Nikolaj Scherfig, som stod bag dokumentarserien om Scandinavian Star, vist på blandt andet DR.


Medlemmer af FUJ samt medlemmer af Dansk Journalistforbunds kreds 1 har gratis adgang – alle andre er velkomne mod betaling af 50 kr. ved indgangen.

 
Der sælges vand, vin og øl undervejs, og yes – vi tager mobilepay.


Vi ved det godt: Vi kan kun gennemføre arrangementet, hvis corona-restriktionerne 7. januar ser meget anderledes ud, end de gør nu. Og det ser lige nu ikke særlig sandsynligt ud. Men vi vil så gerne, og derfor holder vi fast i planerne, ind til det modsatte bliver bevist. Hvis det sker, får I det at vide her på hjemmesiden og på Facebook.

 


  Gå tilbage