FUJ inviterer: Mød Louise Dalsgaard og Signe Mansdotter fra holdet bag Mørklagt – Agent Samsam


Del:


Har Danmark svigtet Ahmed Samsam? Spørgsmålet er blevet rejst i offentligheden takket være en lille håndfuld journalister, der har formået at kaste lys over en sag, som den danske efterretningstjeneste i flere år har forsøgt at mørklægge. Nu har historien om en ung, dansk mand, der i 2017 blev anholdt for terror i Spanien, udviklet sig til en betændt politisk sag i den offentlige debat såvel som på Christiansborg.

DR Nyheders retsanalytiker, Louise Dalsgaard, er én af dem, der har ledt an i dækningen af sagen, og det arbejde kan du høre meget mere om, når hun torsdag d. 4. maj kl. 17.00 gæster Foreningen for Undersøgende Journalistik på Gammel Strand i København.

Her vil hun sammen med den prisvindende lyddesigner og medtilrettelægger Signe Mansdotter fortælle om det omfattende stykke undersøgende journalistik, der ligger bag, og arbejdet med at formidle det i podcasten Mørklagt – Agent Samsam.

Så kom og få en fyraftensøl/-sodavand, bliv klogere på undersøgende journalistik og mød kollegaer og andre, der også har brænder for emnet. Alle er velkomne.

Deltag gerne på vores Facebook event.

Praktiske oplysninger:

Tid: Torsdag d. 4. maj kl. 17:00 til 18.15 – dørene åbner 16:45

Sted: Gammel Strand 50 i Dansk Journalistforbunds lokaler

Pris: GRATIS for medlemmer af FUJ - 50 kr. for alle andre.

Hvis du også brænder for at styrke og udbrede graverjournalistikken i Danmark, så bliv medlem af Foreningen for Undersøgende Journalistik (FUJ) via vores hjemmeside: https://www.fuj.dk/

Alle er velkomne i vores fællesskab. Se mindre


  Gå tilbage