Spot en Cavlingvinder


Del:


Kandidatfeltet er klar, men hvem vinder årets Cavling?

Den bedste mulighed for at give et kvalificeret bud på det spørgsmål, får du ved at deltage i det årlige aftenen-før arrangement, hvor FUJ og Kreds 1 præsenterer de tre nominerede.

Det foregår torsdag den 3. januar kl. 19:00 i Pressen, JP/Politikens Hus på Rådhuspladsen.

De tre nominerede vil præsentere sig i denne rækkefølge:

Sandra Brovall, Frauke Giebner, Politiken samt Amalie Kønigsfeldt, Cecilie Frydenlund og Peter Vesterlund, TV2/Impact TV for på gribende og nænsom vis at dokumentere systematiske seksuelle overgreb mod filmbørn i nogle af 70'ernes største danske ungdomsfilm.

Eva Jung, Simon Bendtsen og Michael Lund, Berlingske for en overvældende serie afsløringer af Danske Banks ufattelige milliard-hvidvask, der har kostet bankens ledelse jobbet, og nu efterforskes internationalt.

Jesper Tynell, P1 Orientering, DR for stædigt og tålmodigt at have optrevlet, hvordan potentielt afgørende materiale ikke indgik i arbejdet for adskillige kommissioner, blandt andet med den direkte følge, at Tibet-kommissionen måtte genåbnes.

Entre: Gratis for medlemmer af Foreningen for Undersøgende Journalistik (FUJ) og medlemmer af Kreds 1 - Dansk Journalistforbund – husk venligst pressekortet af hensyn til sikkerhedskontrollen ved indgangen.

Gæster er velkomne mod betaling af 50 kroner i døren – vi tager Mobilepay, også i baren!

 


  Gå tilbage