Hør om sygeplejersken fra Nykøbing Falster og kom til generalforsamling


Del:


Foreningen for Undersøgende Journalistik indkalder til generalforsamling mandag 29. april kl. 19.00 på Berlingske i Pilestræde 34, 1147 København K. 

Generalforsamlingen er åben for FUJ-medlemmer, og dagsordenen kan ses nederst i denne mail.

Inden generalforsamlingen fortæller forfatter og Politiken-journalist Kristian Corfixen om sit arbejde med den dokumentariske bog "Sygeplejersken", der netop er udkommet.

Bogen handler om en af Danmarks mest spektakulære drabssager, nemlig sagen om den nu tidligere sygeplejerske Christina Aistrup Hansen. I 2017 blev hun af Østre Landsret idømt 12 års fængsel for fire drabsforsøg begået mod patienter på Nykøbing Falster Sygehus. 

Kristian Corfixen vil blandt andet give et indblik i, hvordan han undersøgte sagen, hvordan han greb bogskriveriet an, og hvordan han tacklede interviewene med Christina Aistrup Hansen i fængslet.

Foredraget begynder kl. 17.00 og er åbent for alle. er gratis for FUJ-medlemmer og koster 50 kroner for ikke-medlemmer via Mobilepay eller kontant betaling i døren. Tilmelding er ikke nødvendig. 

Generalforsamlingens dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af referent
  3. Årsberetning ved formand John Hansen
  4. Regnskab ved kasserer Mathias Friis
  5. Valg af: Formand, bestyrelsesmedlemmer, bestyrelsessuppleanter, revisorer og revisorsuppleanter
  6. Indkomne forslag
  7. Eventuelt

Har du yderligere forslag til dagsordenen, eller kunne du tænke dig at være med i FUJ-bestyrelsen, så skriv til næstformand Laura Marie Sørensen på lauramariesorensen@gmail.com

Bedste hilsner

FUJ-Bestyrelsen


  Gå tilbage