Bliv medlem

Som medlem af FUJ får du i hvert fald fire ting for kontingentet:


  • Gratis adgang til foreningens arrangementer, hvor danske og udenlandske graverjournalister fortæller om historier, de har lavet, og navnlig deler ud af deres erfaringer om arbejdsmetoder og researchredskaber, og advarer om de truende fælder, de mødte undervejs i arbejdet.
  • Gratis adgang til FUJ's workshops, hvor vi laver hands-on træning i journalistiske metoder og værktøjer, fra aktindsigt hos EU over research via sociale medier til kryptering af mails og dokumenter.
  • Ved at deltage i arrangementer og workshops får du mulighed for at opbygge eller udvide dit professionelle netværk.
  • Rabat på deltagelse i Graverdagen med store, internationale navne, præsentation af de nominerede til årets FUJ-Priser, og den efterfølgende gallamiddag med uddeling af FUJ-Priserne, som FUJ arrangerer hvert andet år (ulige årstal). I de mellemliggende år foregår prisuddelingen i forbindelse med Dansk Journalistforbunds Fagfestival.

  Vælg dit medlemskab

Som medlem af FUJ er du med til at støtte arbejdet for undersøgende journalistik i Danmark, og du har adgang til at deltage i foreningens arrangementer og generalforsamling.


Studerende får 50 pct. rabat på kontingentet for medlemskab af FUJ, men har samme rettigheder, som almindelige medlemmer.


  Indtast dine oplysninger  Betaling

Når du har foretaget din betaling første gang, løber dit medlemskab i ét år. FUJ trækker automatisk et tilsvarende beløb fra dit betalingskort, når dit medlemskab står til at blive fornyet om 12 måneder. På den måde behøves du ikke tænke på om dit medlemskab udløber.


handelsbetingelserne