École polytechnique - J.Barande

Kun for medlemmer: skab et digitalt safe space for dig og dine kilder


Del:


Er du lige så god til at passe på dine kilder, som du tror? Har du nogensinde været i tvivl om, hvorvidt din kildekommunikation blev overvåget? Eller vil du bare gerne være klædt godt på, den dag du får brug for det? 

Så sæt kryds i kalenderen 22. august klokken 17-19, når FUJ afholder den første af to workshops kun for medlemmer om sikker digital kommunikation. Så er du helt sikker på, at dine kilder er i gode hænder hos dig. 

I løbet af de to workshops klæder fuldtidsnørd og digital aktivist Thomas Hansen dig på, så du og dine kilder aldrig skal være bekymrede for, at nogen lytter med.

I den første workshop får du en række grundlæggende redskaber at putte i værktøjskassen, så du kan hjælpe dine kilder med at kunne kontakte dig trygt via besked-apps, mail og telefon. Og du får hjælp til at fjerne eventuel sporing. Nøgleordene er Signal, Protonmail og Tor-browseren. 

I den næste workshop, som kommer til at ligge i november eller december, skruer vi op for nørderiet med PGP-kryptering, Tails OS og Secure Drop. Mere om det i et nyhedsbrev nær dig snart.

Praktisk info: 

Workshoppen ligger 22. august klokken 17-19 og kommer til at foregå på Gammel Strand 46 i Dansk Journalistforbunds lokaler.

Der er kun ti pladser på hver workshop, og tilmeldingen sker ved først til mølle. Så vil du sikre dig en plads, så send en mail til info@fuj.dk allerede nu.


  Gå tilbage