FUJ inviterer: Kom til ekslusiv workshop med Washington Post


Del:


Kære medlem af Foreningen for Undersøgende Journalistik,
 
Søndag den 31. oktober, dagen efter årets Graverkonference, inviterer FUJ sine medlemmer til en eksklusiv workshop med de tre journalister Sarah Cahlan, Dalton Bennett og Meg Kelly fra Washington Post's visual forensics team
 
Visual forensics er en journalistisk metode, der blandt andet indebærer video-analyse, satellitbilleder og 3D-animationer, og som Washington Post blandt andet har anvendt i afdækningen af et amerikansk droneangreb i Kabul og militærdiktaturet i Myanmars angreb på civilbefolkningen. 
 
På workshoppen vil de tre journalister fra Washington Post tage udgangspunkt i deres rekonstruktion af Donald Trump-støtters angreb på Capitol Hill i Washington D.C. i januar i år, for derigennem at undervise i metoderne foto- og videoanalyse, geolokalisering, "forensic mapping" og synkronisering.
 
Workshoppen finder sted søndag den 31. oktober fra kl 14.00 til 16.00 i Dansk Journalistforbunds lokaler på Gl. Strand 46 i København.
 
Tilmeldingsfrist er tirsdag 26. oktober kl 12.00, og workshoppen har 25 pladser. Hvis flere end 25 personer tilmelder sig, trækker vi lod blandt de tilmeldte. Tilmelding sker ved at sende en mail til ee@danwatch.dk. Skriv gerne "Workshop med Washington Post" i emnefeltet.
 
Workshoppen er gratis for FUJ-medlemmer. Dog opkræves et gebyr på 300 kr. ved manglende opmøde. 

Hvis du ikke allerede er medlem af FUJ, og gerne vil med på workshoppen, kan du melde dig ind her.


  Gå tilbage