Hvem skal have FUJ Priserne 2017?


Del:


Så er det nu, at du skal indstille den bedste undersøgende journalistik fra det forgangne år til FUJ PRISERNE 2017.

Priserne har det overordnede sigte at hædre den bedste undersøgende journalistik, der har lagt ny og væsentlig viden frem for offentligheden.

For andet år i træk kører vi i FUJ med følgende platformsneutrale priser:

  • FUJ’s Graverpris
  • FUJ’s Metodepris
  • FUJ’s Formidlingspris
  • FUJ’s Aktualitetspris

Kriterierne er de samme som sidste år – bortset fra Aktualitetsprisen, der har fået følgende nye kriterie:

Prisen går til journalisten/ journalisterne, der har bedrevet undersøgende journalistik i dækningen af en aktuel fælleshistorie i konkurrence med andre medier.

Kriterierne for alle fire kategorier kan du læse mere om her.

Deadline for indstillinger er 24. august kl. 23.59. Den indstillede journalistik skal være publiceret i perioden fra 1. september 2016 og frem til 23. august 2017.

For at komme i betragtning hos juryen skal personen/ personener bag et indstilllet projekt også udfylde en metoderapport elektronisk senest 24. august kl. 23.59. Personen/ personerne får et link til online-formularen, så snart projektet er blevet indstillet.

I midten af oktober vil det blive offentliggjort, hvem der er nomineret til FUJ Priserne 2017. Og vinderne vil blive udråbt på FUJ’s Graverdag den 28. oktober 2017.

Har du har nogen spørgsmål til FUJ Priserne, kan du skrive til fujprisen@fuj.dk eller kontakte Laura Marie Sørensen (2024 3410) eller Sebastian Gjerding på (2714 6156) fra FUJ’s bestyrelse.


  Gå tilbage