Dejan Obretkovic

Sidste chance for at komme med til Graverdagen 2023!


Del:


Tak til alle jer, der har tilmeldt jer Graverdagen 2023! Og til de af jer, der endnu ikke har fået det gjort, så skynd jer ind her

Det endelige program kan ses her.

På plakaten er Anna Myroniuk, Kiev Independents prisvindende graverchef, som har rapporteret fra frontlinjen i Donbas, ledet graveprojekter om menneskerettigheder og ulovlig handel, og vandt ved årets European Press Prize en ‘special award’ for sin afdækning af selvmordsmissioner og gangstermetoder i Ukraines fremmedlegion.

Mød også Der Spiegels journalist Steffen Lüdke, når han fortæller, hvordan han med en kombination af kildearbejde og OSINT-metoder afslørede ulovligheder og korruption i EU’s grænseagentur Frontex, samt Christina Brause fra Die Welt der har afsløret et nynazistisk terrornetværk i Europa og USA, et projekt som nylig vandt en European Press Prize. 

Programmet byder også på to workshops. En i datajournalistik og en i skibstracking, hvor deltagerne får fuld adgang til Marine Traffic, så tag din computer med.

Og så kan du selvfølgelig høre journalisterne bag årets bedste danske undersøgende journalistik fortælle, hvordan de gravede deres historier frem. Se de nominerede her.

Vi glæder os til at se jer på Kosmopol (Fiolstræde 44, 1171 København) lørdag den 28. oktober fra klokken 09.15.

 

Tilskud fra kredsene og studenterorganisationer

Kreds 5 dækker entrébilletten til selve konferencen for deres medlemmer.
Kreds 3 dækker 350 kroner af billetten til selve konferencen for deres medlemmer. Kontakt kredsen for nærmere information.
DJ RUC støtter de første ti medlemmer med halv pris på konferencebilletten. Skriv til jsties@ruc.dk
inden du køber.

 

Generelt

Husk, at mange arbejdsgivere giver mulighed for at bruge efteruddannelse på at tage til "Graverdagen 2023."

 

Graverdagen 2023 er støttet af: 


  Gå tilbage